Contacte

Contacte per cursos:

 Israel Perni 668 571 743  info@nosegps.com

Que es un curs de Gps? Un Curs de Gps es un parèntesi teòric/pràctic on aprendre o conèixer nous recursos destinats a dominar el Gps i les noves tecnologies per l’us esportiu o professional del Gps, segons el cas.

-Quant de temps dura el curs de Gps? El curs o sesió de Gps dura el temps necessari (pactat prèviament) per aprendre els conceptes i actituds que permeten desenvolupar correctament l’activitat d’ Orientació i us del Gps al medi natural, que normalment es la muntanya.

-En què em baso pera donar el curso de Gps? Al curs busco crear una situació d’aprenentatge. Tots som diferents i arribem a un mateix fi per camins diferents. Ya sigui en grup o en privat el curs ha de situar-te al punt central de l’experiència, aquest ha d’ésser el teu punt de partida  al camino de l’aprenentatge.

-¿Tot el mon pot fer el curs de Gps? El curs no busca fer-te físicament millor atleta o més intrèpid, el curs s’adapta a la teva  capacitat i activitat actual tant física com intel·lectual, dotant-te del criteri necessari per avaluar els riscos i prendre la teva pròpia decisió esportiva o d’orientació.

-Quines modalitats de curs puc escollir? La intenció es publicar dates d’un curs obert cada mes, preferiblement agrupant l’activitat, senderisme, bici de muntanya, vehicle de tot terreny…

També organitzo cursos per grups si ets organitzador o vols fer un curs pel teu grup segur que ens entendrem.

Si t’interessa una sessió personal, sàpigues que pot ser presencial o per vía remota, el requisit imprescindible es la voluntat d’aprendre, jo m’encarrego d’arribar allà on ets.

Israel Perni

14 pensaments a “Contacte”

 1. Bon dia,
  Sóc totalment un neòfit en el tema del GPS. Solc fer senderisme i algun company veig que porta algun rellotge que li marca un munt de dades; d’altra banda he vist que en alguna marxa et donen tracks, etc i francament ignoro com va.
  Fan vostès algun curs per prendre coneixements sobre aquest tema?;en cas afirmatiu, on els realitzen, quant duren i quant costen.Podré rebre assessorament per comprar aparell.
  Gràcies, salutacions.
  Xavier

 2. Hola Israel,
  Vaig comprar un GPS TwoNav (Ànima) a Vèrtic, i em van donar la teva adreça per veure si hi ha possibilitat de fer una sessió per aprendre el funcionament.
  Hi ha possibilitat d’ afegir-me a un grup o fer una sessió puntual de forma una mica rapideta?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Experto en Gps y Formación Gps