Curso de Orientación

Valoracions

Aquesta pàgina es perquè expressis la teva experiència al curs o sessió de Gps.

Orientacion Gps

Gràcies per l’aportació.

21 pensaments a “Valoracions”

 1. Gracies al curs i tots els coneixements que he adquirit puc gaudir de mes autonomia i he guanyat en confiança a l hora de preparar-me pròxims reptes. Sens dubte un curs imprescindible per aquelles persones que vulguin fer de l orientació la base per les seves activitats a l aire lliure.

 2. Excel·lent professional. Proper, amplis coneixements i disponibilitat màxima.

  La formació ha satisfet el nivell que esperava d’aquesta.
  Properament segur que m’agradaria fer una altre formació, centrant-me més en les possibilitats i particularitats del meu GPS actual.

  Moltes gràcies Israel i endavant!!!!!

 3. Ja fa uns anys el curset que vaig fer em va donar els elements necessaris per moure’m amb seguretat pel món del GPS i treure’n més profit de l’aparell. Tant és així que, en canviar de GPS amb noves prestacions no vaig dubtar en demanar a l’Israel una sessió particular per actualitzar-me. I de la trobada en vaig rebre molta més informació de la que n’esperava. Gràcies i felicitats!

 4. Al Març vaig contactar amb Israel per fer el Curs de GPS personal. Des del principi vaig rebre bona atenció i predisposició per fer-lo.
  Vam fer una bona introducció i posteriorment en dues ocasions em va atendre de nou, solucionant dubtes tant en el funcionament del GPS com en el programa Basecamp.
  Es molt recomanable.
  Gràcies per la teva atenció Israel. Seguirem en contacte.
  Josep Albert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Experto en Gps y Formación Gps